PERHATIAN: Hanya untuk mereka yang nak buat duit dengan komisen affiliate yang lumayan.. Bekerja dimana-mana sahaja asalkan ada komputer & line internet.. (walaupun line tersekat-sekat)

"BERITA BAIK: Untuk Sesiapa Yang Tidak Pernah Dapat Duit Dari Clickbank, Saya Akan Tunjukkan Teknik Yang Betul Dan Sangat Berkesan Setelah 3 TAHUN 'Saya' Gunakannya Secara Underground.."

Dengan Pendapatan Clickbank Anda Selepas ini, Anda Boleh Lupakan Segala Problems Kewangan Anda... Sebelum Itu Saya Ingin bertanya kepada anda..

Adakah akaun clickbank anda kelihatan seperti dibawah setiap kali log in masuk akaun? Anda pasti kecewa bukan?

0

 

Bagaimana pula jika pada hari yang sama apabila anda log in semula , anda nampak nilai $0.00 telah berubah? Apakah perasaan anda? Gembira tak?

a

 

Bagaimana pula perasaan anda jika dapat sehingga RM834 dalam 4 hari jer tanpa perlu bersusah payah.. cukup buat bayar hutang bulanan kereta tanpa usik satu sen pun duit gaji.. Pasti seronok! betul tak? =)

g

Opss.. Tengok betul-betul..ada hari "Sabtu & Ahad"... komisen tetap juga masuk!

Di atas Ini ialah tahun 2011 sekarang dah tahun 2012! Tengok berapa saya dapat untuk tahun ni JANUARI 2012 pula...

jan2012


Ini pula cek dari clickbank yang saya dapat pada tahun 2012

1

TERBARU..!  Kini clickbank sudah tidak hantar cek lagi pada saya.. terus direct masuk akaun.. best betul..! 

1

1

Update : setelah lebih 2 tahun di pasaran . Ramai bertanya masih berkesan ke teknik clickbank ni? Pada tahun 2013???

10k

Yang dibawah ni income yang melampau bukan saya punya tapi pembeli yang lepas punya

testimoni

Kalau anda benar-benar seorang yang bijak dan tak nak lepaskan peluang anda akan terus ke ruangan order dan melakukan pembelian . Klik disini untuk order



saya

Dari Meja Laptop: Azian Bin Usman (Zyan)
Hari Ini:

Syarikat : ZYAN ONLINE MARKETING ENTERPRISE (SA0170036-A)

Kepada Bakal Usahawan Internet Full Time,

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera saya ucapkan,

Sebelum itu biarlah saya memperkenalkan diri dahulu, Nama saya Azian Bin Usman atau di internet lebih dikenali dengan panggilan Zyan.. Saya ni lelaki tau..(nama jer perempuan..hehe) anda boleh mengenali saya dengan lebih lanjut di blog saya iaitu internetmudah.com/blog.

Kepakaran saya ialah menjana pendapatan di pasaran USD tanpa produk & tanpa berurusan dengan customer. Dan paling best sekali tanpa pengetahuan bahasa inggeris. Ramai rakyat malaysia yang ingin menjana pendapatan yang lumayan tetapi tak cukup masa untuk beri komitmen.. dengan kerja lagi.. anak yang nak diuruskan.. hal rumah tangga.. & macam2 lagi.. 

Dan buat pertama kali selepas lebih dari 3 tahun saya jana pendapatan melaluinya secara konsisten kini saya ingin dedahkan salah satu lubuk wang yang lumayan di internet iaitu CLICKBANK!....Tidak kira siapa pun anda.. Semua orang boleh BUAT!

TAHNIAH Saya Ucapkan!

Kenapa?

Sebab anda memang cukup bertuah kerana telah menemui webjualan saya ini iaitu teknikclickbank.com. Jika selama ini anda mencari-cari jalan penyelesaian untuk masalah kewangan anda, kini peluang berada dihadapan anda! Percaya atau tidak 3 bulan dari sekarang hidup anda bakal berubah. Tiada lagi masalah kewangan, tak cukup nak beli ini, nak beli itu, masalah nak bayar bil astro, bil eletrik, bil air, hutang kereta dan segala perbelanjaan bulanan anda yang lain...

Saya pasti ramai yang mempunyai masalah tak cukup duit, tak cukup duit , tak cukup duit, semua nak cari pendapatan sampingan walaupun gaji lumayan tapi masih tak cukup-cukup juga sebab duit yang dapat hasil penat lelah anda habis bayar hutang jer..

Persoalannya sampai bila nak jadi macam ni?

lagi 2 tahun? 5 tahun? 10 tahun? atau sampai bila-bila......

dompet

Setiap bulan saya pasti anda sendiri tak terkira berapa duit yang habis lesap yang tinggal cuma asap jer dalam poket anda.. lihat poket anda sekarang, berapa yang anda ada? Kalau ada minimum RM200-RM350 cash.. ok nice...standart la tu RM200 tak banyak sangat & tak kurang sangat, bukannya apa, kalau ada RM10 atau RM30 jer guna bayar top up atau makan kat luar sekejap jer dah habis.. betul tak?

Pernah suatu ketika semasa saya keluar bersiar-siar bersama rakan, mereka semua terhegeh-terhegeh cari mesin ATM sedangkan duit saya masih cukup walaupun 2 minggu lepas saya keluarkan duit tu..kalau tak cukup dalam kad masih banyak lagi..

Mereka semua naik hairan, saya belanja mereka macam-macam dengan bayaran cash walaupun saya tak keluarkan duit dari ATM, tapi saya tak kisah yang penting mereka happy saya pun happy sebab saya tahu walaupun saya sambil-sambil enjoy dengan mereka, duit komisen affiliate dari clickbank saya tetap masuk secara autopilot walaupun pada hari Ahad!

Ya! Saya memang betul-betul buat duit dengan clickbank! Dan yang paling seronok sekali saya tak jual produk sendiri, saya hanya jadi agen affiliate yang mempromosikan produk orang lain di clickbank! Serius.. memang best! Jangan terlalu gembira dulu..sabar sabar... saya tahu anda mahu jadi macam saya tapi biar saya ceritakan sedikit maklumat asas berkenaan clickbank...

 

Apa itu Clickbank?

cb

Clickbank ialah halaman yang menyediakan khidmat pemprosesan bayaran di internet untuk produk-produk digital seperti E-book, Video , Software , Audio , Membership Site & macam-macam lagi. Produk digital disini bermaksud produk yang boleh diakses secara maya sahaja. Tidak boleh dipegang dengan pancaindera. Ada ke orang beli barang macam tu?

FAKTA

"More than 46,000 digital goods are sold on ClickBank's online system, which averages 30,000 transactions a day - Clickbank Press Release ."

Ya! Saya tak main-main. clickbank memang mempunyai lebih dari 46,000 produk yang aktif jualan & lebih 30,000 transaksi jual beli berlaku setiap hari.

Di Clickbank anda boleh mendaftar sebagai penjual jika anda ingin memasarkan produk digital anda sendiri di luar negara tapi jika anda tiada produk sendiri anda juga boleh jadi ejen affiliate! hanya promosikan produk orang lain! pendaftaran affiliate pula PERCUMA & SANGAT MUDAH! Anda nak daftar banyak-banyak akaun pun takde masalah..

PENTING: Sekiranya Anda Ingin Tahu Ilmu Asas Clickbank, Muat Turun PERCUMA Laporan Dibawah..Laporan Ini pun Sudah Cukup Untuk Anda Mula BUAT DUIT dengan Clickbank!

DOWNLOAD LAPORAN PERCUMA

Pendapatan Lumayan = Clickbank

Kenapa saya kata lumayan? Clickbank ni bayar dalam bentuk mata wang dollar.. 3 kali ganda dari mata wang ringgit. Siapa tak nak? Sekiranya anda langsung tak ambil peluang untuk jana wang dollar "walaupun secara sambilan", Anda sangat rugi.. Malah clickbank juga membayar komisen dengan nilai yang tinggi sehingga mencecah 75% untuk setiap jualan!

Ini bermakna sekiranya produk berharga $47 komisen yang anda dapat boleh mencecah $31 dan itu tidak termasuk upsale lagi.. sekiranya pelawat anda membeli buat kali kedua selepas pembelian pertama anda pun tetap menerima komisen.

Sekarang bayangkan dalam masa sebulan anda dapat jana 13 sahaja jualan produk affiliate..

$31 x 13 = $403

$403 = RM1209.00!

Dan ini hanya perkiraan untuk satu produk & hanya 13 jualan sahaja dihasilkan dalam masa sebulan. Bagaimana pula kalau anda promosikan 4 produk & jana 40 jualan dalam sebulan? Cuba anda kira.. LUMAYAN! betul tak kata saya?

buy

 

Lumayan + Mudah = Clickbank

Nak buat duit dengan clickbank memang susah kalau anda tidak guna teknik yang betul! Ini fakta seperti yang telah terjadi pada saya semasa pertengahan tahun 2008. Tiada sebarang panduan yang bagus atau mentor yang dapat membimbing saya buat duit dengan clickbank. Semuanya saya buat sendiri trial & error.. ternyata memang sukar & banyak kali saya gagal tetapi apabila saya dah jumpa cara yang benar-benar solid & terbukti mendatangkan hasil.. rupanya mudah jer nak buat duit di clickbank ni. Asalkan ada laptop dan internet kat mana-mana jer boleh buat.. sekarang ni kat mamak pun ada wifi, boleh buat clickbank sambil bersorak ramai-ramai tengok bola. Serius, memang mudah!

Ok saya bagi anda lebih jelas

Anda Daftar Affiliate (percuma)

1

Pilih Produk Untuk Di Promosi

2

Promosi Produk Tersebut Dengan Cara Yang Betul

3

Tunggu Komisen Masuk Akaun Anda

4

Ulang Langkah Yang Sama Untuk Pendapatan Berganda!

 

Lumayan + Mudah + Autopilot = Clickbank

Autopilot tu maksudnya lepas anda lakukan promosi, anda biarkan dan pendapatan terus masuk.. anda tak nak kew? anda mungkin ingat saya menipu tetapi inilah KEBENARANNYA.. saya sendiri pun tak percaya pada mulanya sampailah suatu ketika apabila saya pulang ke kampung saya yang mempunyai sambungan internet yang sangat slow menyebabkan saya malas & takde mood nak online.. Selepas sebulan disana. sampai dirumah jer, apabila saya semak akaun clickbank jualan masih maintain seperti hari-hari sebelumnya! walaupun dah sebulan x buat apa-apa promosi produk affiliate clickbank..

Bukan setakat balik kampung, walaupun saya sedang tidur, berjoging, bermain badminton mahupun bercuti di hari minggu! komisen tetap juga masuk! Tak perlu susah-susah fikir perkara lain.. saya tinggal fikir nak beli apa jer bila cek dah cair nanti..

 

Pendapatan "Lumayan Dan Konsisten" Untuk Jangka Masa Panjang Dan Berterusan Sampai Bila-bila....

Inilah hakikat yang perlu anda terima jika anda sudah biasa dengan komisen yang anda dapat dari clickbank kelak. Kerana kebanyakan produk di clickbank adalah berbentuk "EVERGREEN" malah ada produk yang saya promosikan pada 2 tahun yang lepas masih lagi memberi saya komisen sehingga kini! yang penting ada trafik/pelawat ada lah jualan =)

Sebagai contoh jika anda promosikan ebook berkenaan penyelesaian kepada masalah perkahwinan. Jika hari ini anda dapat komisen jualan.. 3 atau 4 tahun yang akan datang pun tak mustahil anda akan masih menerima komisen untuk produk yang sama. sebab setiap hari ada sahaja pengguna internet yang mencari penyelesaian masalah perkahwinan mereka...

k

Dan Ini hanya mengenai masalah perkahwinan.. masalah jerawat? masalah keguguran rambut? cara nak buat kapal layar? cara nak main piano? oh~ pasaran clickbank SANGAT LUAS.. cukup untuk semua orang...

Kos Nak Mulakan Anda Sendiri Tentukan! "Tak Nak Pakai Satu Sen" Pun Takpe.. Tiada Masalah!

Siapa kata nak buat duit di clickbank kena pakai banyak modal? Saya dulu langsung takde duit pun boleh buat.. Saya tahu jika anda masih baru memang takut nak keluar modal sebab saya pun dulu macam tu juga, lebih-lebih lagi jika nak gunakan promosi berbayar.. kalau anda tanya saya, ada tak saya pakai promosi berbayar seperti google adword, iklan pasang-pasang banner,iklan di yahoo ke bing apa ntah..

saya pun tak ingat nama program pengiklanan mereka yang pelik-pelik semua tu..tapi serius saya memang zero bab pemasaran berbayar! Semua saya guna teknik percuma jer.. pernah la juga saya terfikir nak guna pemasaran berbayar tu tapi bila fikir betul-betul.. kenapa perlu saya bayar untuk dapat pelawat yang belum tentu boleh mendatangkan komisen kepada saya sedangkan saya boleh dapat secara percuma?

Bagaimana promosi cara percuma tu Zyan?

Senang jer.. gunakanlah pemasaran artikel & pemasaran video.. Anda tulis artikel hantar ke halaman-halaman artikel direktori dan buat video dan hantar ke Youtube, atau pun ada rajin buat komen di blog orang lain, dari situ anda dah boleh tarik pelawat ke blog blogspot anda yang ada produk affiliate.. Artikel, video & blogspot..? itu semua PERCUMA JER!

Ok ok.. tak lah 100% percuma kalau anda tidak menggunakan blogspot, anda guna domain dot com sendiri & hosting sendiri anda tetap kena bayar untuk kos domain & hosting tersebut..kalau anda upah orang lain buatkan artikel atau video itu semua kos juga..kan saya dah kata, kos anda sendiri yang tentukan =)

AWAS! Clickbank Tidak Semudah Yang Di Sangka!

Kalau clickbank ni terlalu mudah sudah pasti ramai yang dah kaya dengan clickbank. betul tak? Tapi hakikatnya masih ramai lagi yang belum berjaya walau dengan satu jualan pun kalau ada pun hanya jualan "kadang-kadang"

Saya pasti jika anda pernah dengar mengenai clickbank sebelum ini, sudah tentu anda ada banyak melakukan kajian sendiri untuk mendapatkan teknik yang benar-benar boleh buat duit, anda beli macam-macam panduan yang mat salleh jual kat luar sana, anda kagum dengan bukti pendapatan yang mereka tunjukkan. betul tak? Saya pun banyak beli dari mereka juga tapi itu dulu semasa saya tak tau apa-apa, tapi selepas saya beli satu sen pun saya tak dapat!

Nak kata saya tak praktik dah banyak kali saya buat tapi tak jadi-jadi juga, software yang power-power pun saya pernah beli tapi hanya indah khabar dari rupa, Sedar tak sedar dah beribu duit saya burn sebab beli bermacam-macam panduan nak buat duit dengan clickbank tapi hasil apa pun tak dapat!

FAKTA : Ramai Gagal Sebab Tidak FOKUS & Tidak Menggunakan Teknik Yang Betul!

Saya pasti ada dikalangan anda yang sudah cuba bermacam-macam teknik nak buat duit di clickbank tapi lihatlah akaun anda sekarang berapa yang anda dapat hari ini? Kalau anda boleh dapat $50 - $100 dollar ke atas,Syabas saya ucapkan. teruskan usaha untuk capai $500 per day pula =)

Tapi kalau $0.00?

semalam pun $0.00...

esok pun............. tak perlu teka, mesti $0.00 punye..

Jika anda tidak pernah dapat komisen jualan lagi, antara sebabnya ialah anda tidak fokus pada satu-satu teknik yang betul iaitu teknik yang benar-benar boleh buat duit dengan clickbank!

Anda mungkin pernah beli produk seperti software yang mahal-mahal untuk buat duit sebagai affiliate di clickbank tapi anda langsung tak dapat hasil! Jangan salahkan diri anda! Anda mungkin dah banyak kali mencuba tapi tetap juga tak dapat hasil... nak tahu kenapa?

Sebab pemilik produk yang anda beli itu sendiri tidak buat seperti apa yang dia katakan..Ya! Anda beli produk dengan orang yang "tidak walk the talks" tidak kira lah walau sehebat mana pun software atau ilmu yang diberikan kepada anda tetapi kalau mereka sendiri tidak mengaplikasikan teknik tersebut..pasti akan ada sesuatu yang "missing" & tidak lengkap yang anda sendiri tidak akan menjumpainya dan sebab itulah anda masih belum berjaya jana walau satu sen pun!

Anda beli pun sebab kagum tengok bukti pendapatan yang dia dapat. cuba anda fikirkan.. kalau mereka tunjuk bukti kukuh macam mana sekalipun seperti income cecah 4 angka sehari 5 angka seminggu atau 6 angka setahun dari clickbank, kenapa mereka perlu jual kepada anda rahsia/software mereka dengan nilai $37 - $47? Melainkan kalau pendapatan mereka tu hasil jualan produk yang mereka jual sendiri kepada anda!

(lagipun dah terang-terang mereka gunakan sistem pembayaran dari clickbank juga apabila anda tekan butang order..kenapa mereka tidak gunakan sistem pembayaran yang lain seperti paypal, plimus,2checkout, nampak tak?)

Sebab itu lah mereka "beria-ria sungguh" ingin jual kepada anda! Saya bukanlah nak mengutuk perniagaan orang lain dan Ini bukan saya seorang sahaja yang cakap malah "Real Internet Businesman" Mr. Patric Chan juga sependapat dengan saya..

"Well, maybe these marketers DID make such amount of money but keep in mind that these incomes could be the result of selling you their products or promotions of other stuff that have nothing to do with the methods they’re preaching to you.." - Sumber Disini

Kenapa saya & Mr. Patric berani kata macam tu? antara sebabnya ialah mereka "tak pernah tunjuk" pun produk apa yang mereka promosikan. iyalah.. katanya hasil dari jualan affiliate tapi mana buktinya? yang ditunjukkan hanya jumlah dalam bentuk ANGKA SAHAJA sehingga membuat kebanyakan orang tidak dapat tidur lena sebab terlalu kagum lalu tanpa berfikir panjang terus menekan butang order..

Ok Zyan... Awak Ni Siapa?

Hebat Sangat Ker?

mePertama sekali, saya ni bukanlah jutawan internet/clickbank, saya juga tak buat sehingga 5 angka seminggu atau 6 angka setahun, Saya tiada kereta mewah atau rumah besar-besar untuk ditayangkan kepada anda. Lagipun saya buat clickbank ni secara part time jer, buat apa nak serius sangat sebab saya hanya promosikan produk orang lain, bukannya perniagaan/produk sendiri. Berapa yang saya dapat itu biarlah saya sendiri sahaja yang tahu sebab yang guna duit clickbank ni pun saya juga.. apa yang pasti ianya lebih dari cukup untuk bayar keperluan bulanan..

Terus terang saya cakap, saya buat sebab terlampau minat nak dapat duit cara santai... lagipun saya dah serik sampai bila nak makan gaji terus.. saya pernah kerja di restoran fast food sejam dibayar RM3.50 dan pernah disuruh cuci tempat parking kereta guna paip bomba.. oh~~ oleh sebab itu saya buat keputusan nak cari duit tambahan. Mula-mula saya ingat nak dapatkan duit poket tambahan RM200 ke RM300 pun cukuplah, tapi tak sangka terlebih pulak.. Ini cerita betul bukan sengaja saya reka-reka..

Ok ok.. anda mungkin masih ragu-ragu dengan kebolehan saya.. apa kata anda tonton video dibawah. Video ni bukanlah bertujuan untuk tunjuk siapa yang lebih power tapi video sekadar untuk buktikan "komisen sebenar" yang saya dapat sebagai ejen affiliate di clickbank untuk setiap produk dari pelbagai niche yang saya masuk..

Tiada sebarang latihan atau persediaan seperti skrip dialog dan sebagainya.. mula-mula saya ingat nak buat semula video disebabkan kualiti penyampaian saya yang agak kurang memuaskan, tapi disebabkan terjadi "sesuatu" yang memang real & sangat jarang anda nampak pada video-video bukti yang lain, jadi saya buat keputusan untuk kekalkan keasliannya... nak tahu? sila tonton sampai habis =)

(Jika line internet anda slow, pause dahulu sebelum menekan butang play)

Sudah tonton video diatas? So macam mana? masih kurang yakin dengan saya? itu terserah anda. anda boleh anggap saya ni penipu & tinggalkan halaman ini sekarang tapi saya yakin anda akan terus membaca halaman ini sampai ke penghujung.... =)

1

kalau bukti diatas tidak cukup untuk anda percayakan saya, Ini pula bukti beberapa cek yang "tak seberapa" dari berpuluh-puluh keping yang telah saya terima dari clickbank, sehingga pekerja bank di bahagian kaunter dah naik jemu tengok muka saya.. (sambil buat pandangan jeles..)

cekakaun2

 

Ini pula video yang saya rakam untuk membuktikan antara cek clickbank yang saya dapat sudah pun dikreditkan ke akaun saya...

 

 

Ini pula beberapa keratan penyata yang saya dapat dari pihak bank kalau cek ni sudah dicairkan.

cair

Malah disaat tahun baru saya juga tetap menerima wang angpau dari clickbank yang memang tak seberapa ni..

cek6

2011

2012

2012

Ada banyak lagi cek tapi tak perlu lah saya tunjuk banyak-banyak cek kat sini.. sebab saya tidak mahu anda beli ebook saya nanti kerana pendapatan yang saya dapat.. cukuplah sekadar anda mempercayai saya dan kalau beli ebook saya pun, beli lah kerana inginkan ilmu untuk menambah lagi sumber kewangan anda. Supaya hidup anda selepas ini tidak lagi dibebani dengan masalah kewangan... =)

Banyak Kajian Telah Saya Lakukan Hanya Untuk BANTU anda!

Selepas pelancaran laporan percuma saya di laporanclickbank.com pada Januari 2011 yang lepas saya banyak menerima aduan masalah-masalah berkenaan clickbank, dari email , blog komen , mesej di facebook, private mesej di forum, semua saya rekod & teliti setiap satu, setiap masalah dan kesilapan yang dihadapi saya cuba cari & lakukan penyelesaian satu demi satu...

Dan itu bukanlah suatu perkara yang mudah bagi saya.. kenapa saya sanggup lakukan semua ini? Saya mesti buat & paksa juga sebab saya ingin hasilkan sebuah ebook yang lengkap, bukan sahaja lengkap malah teknik yang ditunjukkan mestilah boleh dilakukan & sesuai untuk semua orang. Saya tak mahu nanti selepas beli ebook saya, ada beribu-ribu soalan lagi saya terima.. saya mahu pembaca terus puas hati selepas membacanya kelak..namun saya pasti adalah sangat mustahil untuk memuaskan hati semua orang tapi saya telah cuba yang terbaik dalam penghasilkan ebook pertama saya iaitu...... jeng jeng jeng!

 

Saya Memperkenalkan Ebook

"TEKNIK CLICKBANK"

b

UPDATE 2013

Kini muncul dengan versi VIDEO! 

I

Banyak pembeli yang sudah mula mendapat hasil dari clickbank

t

g

Ebook ini merupakan segala PENYELESAIAN anda tentang bagaimana nak buat duit dengan CLICKBANK! Saya mengambil masa lebih hampir 4 bulan untuk menyiapkan ebook ini sahaja. Tapi jangan bimbang saya janji ini adalah benar-benar ebook bukannya enovel, Ebook ini tidak mempunyai beratus muka surat,ianya padat dengan informasi yang benar-benar solid & memang khas saya buat untuk anda yang nak buat duit dengan clickbank! Selepas anda ikut langkah-langkah yang saya tunjukkan dalam ebook ini, saya sangat 200% yakin anda boleh buat duit dengan clickbank! Kenapa saya yakin sangat? sebab saya sendiri sudah melaluinya & dapat hasil daripada teknik ini, Kalau saya boleh kenapa tidak anda? betul tak?

Teknik Rahsia ke ni Zyan?

Ya memang RAHSIA jika anda masih baru dalam clickbank, tetapi jika anda sudah mahir & menjana pendapatan yang "memuaskan" di clickbank, teknik yang saya tunjukkan "mungkin" bukan rahsia lagi bagi anda. Jika anda mencari rahsia super power teknik hebat dan sebagainya untuk jana wang clickbank, maaf, Ebook ini BUKAN untuk anda. Tiada sebarang rahsia yang terkandung dalam ebook ini, yang terkandung hanyalah teknik yang benar-benar solid & gerenti dapat hasil kalau ikut apa yang saya tunjukkan!

AMARAN : JANGAN BELI EBOOK INI JIKA ANDA..

  • Ingin mempromosikan produk-produk dalam niche e-business, e-marketing, diet & weight loss, muscle building & yang seangkatan dengannya.. Dalam ebook ini saya memang tidak sarankan anda memilih produk-produk sebegitu.. walaupun komisen tinggi & permintaan ramai, persaingan juga terlampau tinggi. Saya ni pun bukan jenis yang suka buat kerja susah..
  • Ingin duit lumayan dalam masa yang singkat.Dalam ebook ini saya tidak ajar buat malam ini esok pagi anda terus dapat hasil. SAMA SEKALI TIDAK..
  • Ebook ini juga bukan untuk mereka yang "sudah puas" dengan pendapatan clickbank mereka. Ilmu dalam ebook ini pun tidaklah hebat sangat tetapi cukup untuk datangkan hasil yang lumayan kepada sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan sampingan dari clickbank.
  • Jika anda seorang yang PEMALAS, ebook ini juga bukan untuk anda. Mana ada orang malas berjaya dalam dunia ni. Walaupun ebook ini mengajar anda buat duit dengan cara duduk diam-diam depan laptop,tak perlu jumpa orang,bersalam,ajak pergi seminar & sebagainya, tapi anda perlu juga menggerakkan mouse anda & menaip sesuatu di keyboard, saya hanya tunjukkan langkah dalam ebook, kalau anda praktik dapatlah hasil.

 

Maklumat Yang Bakal Membantu Anda

Buat Duit LUMAYAN Dengan Clickbank!

Terkandung Dalam Ebook Ini:

BAB 1 - PEMILIHAN PRODUK CLICKBANK

  • Saya akan tunjukkan cara bagaimana untuk memilih produk di clickbank yang gerenti boleh dapat jualan. Ramai yang gagal walau "power" promosi tapi satu sen pun tak dapat! sebab? SALAH pilih produk.
  • Ada beribu-ribu produk di clickbank tapi yang mana satu sesuai untuk anda sekiranya baru nak bermula? Yang mana satu boleh hasilkan jualan? Yang mana satu boleh menghasilkan jualan untuk tempoh yang lama? Segalanya terjawab dalam bab ini!

BAB 2 - MENCARI & MENDAPATKAN KATA KUNCI (KEYWORD) YANG TEPAT

  • Keyword sangat penting kerana inilah kunci utama dalam pemasaran anda. Anda silap pilih segala usaha,tenaga & masa anda sia-sia sahaja.
  • Bagaimana saya memilih keyword yang lemah persaingan di google. Ramai yang tidak memilih keyword yang tepat hasilnya satu pelawat pun tak dapat, disini saya bongkarkan!
  • Saya juga tunjukkan bagaimana nak menapis keyword supaya anda dapat jumpa keyword lebih cepat! tak perlu buang masa lama-lama!

BAB 3 - MEMBINA LANDING PAGE MENGGUNAKAN BLOG

  • Saya telah hasilkan blog contoh yang saya gunakan untuk rujukan anda. Anda boleh lihat dengan jelas. Dengan mengikuti setting yang saya tetapkan di blog, jualan anda akan meningkat walau trafik tak banyak!
  • Saya juga menerangkan bagaimana nak hasilkan artikel dalam bahasa inggeris dengan mudah hanya menggunakan google translate!
  • Ciri-ciri yang perlu ada pada blog affiliate.

BAB 4 - TEKNIK PROMOSI , PROMOSI , PROMOSI

  • Tanpa pelawat macam mana nak dapat jualan? Disini saya terangkan bagaimana nak dapatkan trafik percuma melalui pemasaran artikel & video. Ramai dah gagal buat cara ni tetapi saya buat boleh pulak? hmm.. macam mana tu? Mungkin teknik saya lain dari yang lain..
  • Saya tunjukkan contoh pemasaran yang saya lakukan, anda boleh tengok macam mana saya buat. Anda hanya perlu tiru macam saya!
  • Saya juga tunjukkan teknik trafik cepat menggunakan Yahoo answer, laman forum, & blog komen. Yahoo answer ada banyak, forum pun ada banyak, yang mana satu yang berkualiti & sesuai untuk anda? Saya bongkarkan disini!

BAB 5 - ACTION PLAN (PENTING UNTUK ANDA)

  • Saya hasilkan satu action plan untuk anda. Plan ini sangat penting supaya anda tidak hilang fokus. Banyak masa saya dulu telah terbuang sebab tiada action plan. Anda sangat bertuah kali ini tak perlu ulangi kesilapan saya.

Bagus sangat ke ebook awak ni Zyan?

Ebook saya ni dah dilancarkan sejak April yang lepas..Cuba tengok video kat bawah ni..

 

 

1

Lihat Apa Kata

Ahli Forum Wangcyber

Ebook ini sebenarnya telah di jual di forum wangcyber sewaktu kali pertama pelancarannya dan ramai ahli forum berpuas hati dengan kandungan ebook ini berikut merupakan testimoni-testimoni yang benar dari mereka yang telah membaca ebook ini..

 

s

1

2

3

testi

Apa Kata Blogger...

1

alan

Apa Kata Pakar Affiliate..

Rb
 

Apa Kata Ahli Perniagaan Internet

Mengenai Ebook Saya Pula..

 

"Ebook Yang Mudah Difahami & Teknik Memang Berkesan!"

Lepas saya dapat review copy ebook ni daripada Zyan sendiri, saya terus print dan baca selama 2 jam. Apa yang menariknya tentang ebook ini, kandungannya adalah "Straight To The Point". Kebanyakan ebook yang saya pernah baca menerangkan teknik yang panjang menjela-jela sampai boleh jadi boring mengantuk. Tapi ebook ni saya berjaya baca habis dalam masa 2 jam tanpa henti sebab kandungannya menarik dan teknik yang ditunjukkan memang berkesan.

Saya suka bagaimana ebook ini terangkan tentang cara mencari keyword produk dan mengkaji persaingan. Bahagian ni mudah difahami kerana anda ditunjukkan "Step By Step" mencari keyword yang dapat digunakan dalam pembinaan Landing Page atau Blog. Banyak lagi teknik-teknik clickbank yang hebat diajar dalam ebook ini.

Two Thumbs Up kepada saudara Zyan atas usaha menghasilkan ebook clickbank ini.

bearnerd

Bearnerd
http://panduanweb-advance.com/blog

Anda perlu rajin!

Itu perkataan pertama yang saya boleh beritahu bila saya baca ebook teknik clickbank ini.Sebab ebook ini akan menerangkan secara terperinci bagaimana menjana wang daripada
clickbank dengan cara penulis.

Perlu banyak lakukan beberapa langkah, tapi saya pasti, ianya bukan langkah kosong, pasti akan ada hasilnya nanti kalau anda
konsisten dan fokus. Anda tidak mahir BI? Ada cara ditunjukkan,
hanya menggunakan satu website sahaja, anda
boleh hasilkan satu artikel BI anda.

Dan banyak lagi langkah-langkah yang menarik dalam ebook ini.

Secara jujurnya, ebook ini sangat bagus untuk anda miliki, mungkin anda dah pernah dapatkan panduan clickbank daripada IM
lain, tapi jujurnya, ebook ini mempunyai kelainannya tersendiri.

Saya melihat, anda perlu rajin sebab langkah yang ditunjukkan sangat 'banyak', tapi saya yakin, kalau anda ikut dan fokus, tak mustahil untuk anda menjana wang melalui clickbank ini.

Daripada 10 bintang, saya berikan 8 bintang.

Tahniah Zyan!

mazlie

Mazlie Nadzri
www.MazlieNadzri.com
Internet Marketer

Pakej Terlengkap, Terkini, Termantop Belajar CLICKBANK TAHUN 2011

Clickbank memang sudah dikenali sebagai lubuk emas pasaran
antarabangsa.  Ada orang dah berhempas-pulas berbulan-bulan,
bertahun-tahun untuk mendapatkan 1 Dollar yang pertama dari Clickbank tetapi masih hampa. Mungkin ada yang salah sendiri dan mungkin juga tersalah membeli panduan produk yang hanya hebat di surat jualan tetapi isinya hampas.

Tetapi untuk produk zyan nie, anda perlu salahkan diri anda sendiri
jika masih gagal mendapatkan sebarang jualan. Sebab apa? Sebab inilah panduan step by step antara yang tercomplete untuk menghasilkan income daripada Clickbank. Tetapi berita buruk untuk anda yang mahu fast money, atau ada masalah kewangan yg serius nak duit cepat. Maaf ini bukan untuk anda.

Cara-cara yang ditunjukkan dalam produk zyan adalah untuk orang yang mahu mendapatkan income untuk jangka masa panjang seterusnya menjadi auto-pilot. Ianya lebih baik drp income segera tapi kena buat kerja keras sepanjang hari.

Zyan juga adalah orang yang buat duit di CB dengan cara “walk the
talk” & “talk the walk”. Kalau dia tak jual panduan ini pun dia
masih boleh survive dengan income CB beliau, tapi saya pun taktau
kenapa dia jual panduan ini, walhal ianya boleh meningkatkan
persaingan antara pembeli dengan beliau sendiri.

Jadi, kalau nak copy n paste apa yang zyan dapat mcm dia tunjuk
cheque-cheque yg beliau dapat dari CB seperti di halaman ni, memang sy syorkan anda dapatkan produk beliau. Guarantee over delivered…

AMARAN! Jika anda adalah seorang yang beli produk > download > baca 15 minit > simpan dalam hardisk. Baik anda simpan saja duit tue buat beli makan. Tak payah nak bazir duit beli!

hakim


-Hakim Najili-

www.buatvideo.com

 

 

Mungkin Anda Dah Jemu lihat cek yang ada nama saya seperti ini..

akaun1

Tapi bagaimana pula dengan yang ini.. Cek dari saudara Amirul Hakim a.k.a Dai Kuya (rakan online saya di facebook & juga forum) yang menggunakan "sebahagian" sahaja teknik pemasaran yang ada dalam ebook ini...

amirul

Dan Ini adalah cek "PERTAMA" beliau.. Saya dulu dapat 1st cek cuma $140 sahaja.. Ternyata beliau ni jauh lebih hebat dari saya dan selepas ini saya tidak hairan jika beliau tunjukkan saya $1000+ pula... Bagaimana pula dengan anda? Saya yakin anda juga boleh!

Cukup Zyan, Saya Sudah Tak Sabar Memiliki Pakej Teknik Clickank Ini! Berapa Harganya?

 

bukusaya

RM197.00 SAHAJA

(Tawaran Harga RM50 sebelum ini sudah pun tamat kerana kini muncul dengan versi video) 

MAAF! JUALAN SUDAH DITUTUP PADA JANUARI 2014

Dapatkan produk terbaru saya. tidak perlu hasilkan blog mahupun artikel. layari www.pemasaranvideo.com

Bukti Kukuh Serta Testimonial Sudah Ditunjukkan.. Anda Masih Kurang Yakin?

Jangan bimbang.. sekiranya saya ditempat anda saya juga akan merasa kurang yakin jadi dengan ini saya akan memberikan anda tempoh JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN selama..

365 HARI

Ya! anda tidak silap lihat. 365 hari iaitu SETAHUN bermula dari hari ini sekiranya anda membuat tempahan! Kenapa saya berani berikan jaminan yang begitu lama? Sebab nak buat duit di clickbank ni perlukan masa, saya tak boleh jamin anda buat hari ini esok terus dapat hasil sebab ini bukannya skim cepat kaya atau skim pelaburan yang tidak jelas. Saya juga tidak menjanjikan pendapatan yang lumayan kepada anda. Tugas saya disini hanyalah memberi anda petunjuk salah satu sumber kewangan yang lumayan iaitu clickbank & selebihnya terletak pada usaha anda sendiri. Tapi saya yakin anda pasti boleh buat!

Kini dengan jaminan selama setahun anda mampu praktikkan ilmu yang terkandung tanpa sebarang risiko. Jika anda memang tidak dapat satu sen pun selepas mempraktikkan segala ilmu yang diajar.. Emailkan ke saya bukti pembelian serta bukti yang anda sudah lakukan apa yang saya tunjukkan dalam ebook seperti kempen promosi anda & alamat url blog yang anda gunakan untuk promosikan produk clickbank lalu saya akan KEMBALIKAN 100% WANG ANDA tanpa banyak soal! Walaupun pada hari yang ke 365 pada jam 11.00 malam sekalipun. Saya tidak mahukan wang anda sekiranya anda tidak mahu saya milikinya.

 

Cepat Dapatkan Sebelum Saya TUKAR FIKIRAN Berkenaan Harga Tak Masuk Akal Yang Saya Tawarkan ini!

RM197.00 SAHAJA

MAAF! JUALAN SUDAH DITUTUP PADA JANUARI 2014

Dapatkan produk terbaru saya. tidak perlu hasilkan blog mahupun artikel. layari www.pemasaranvideo.com

 

 

Yang Ikhlas,

Azian Bin Usman (Zyan)

Internetmudah.com/blog

Facebook.com/zyanfb


P.S. Anda sangat bertuah kerana "terjumpa" peluang ini. Diluar sana ramai yang tidak tahu pun apa itu clickbank dan masih terkial-terkial nak cari duit sampingan...

P.P.S. Jika anda tidak mahu lakukan ini untuk diri anda, lakukanlah untuk orang yang anda paling sayang.. fikirkan...

P.P.P.S. Bila saya kata saya akan naikkan harga.. itu bukan perkara main-main sebab jika ebook saya ada orang beli atau tidak itu bukanlah satu keuntungan/kerugian yang besar bagi saya, Jika anda ingin membeli apabila harga ebook ini sudah meningkat.. Saya sangat mengalu-alukan...